Smeštaj Guča 2018.

- PRIVATNI SMEŠTAJ

- CENOVNIK SMEŠTAJA, ISHRANE, PREVOZA

- KAMP

GOOGLE MAP (GPRS)

Kontakt osoba za kamp:

Kontakt osoba za privatni smeštaj:

Naši partneri

Turistička agencija „A-Superturs ˮ d.o.o. Čačak poseduje licencu Organizatora turističkih putovanja OTP 20/2012.

Imamo 13 gostiju 
Članovi : 3
Sadržaj : 40
Poseta: : 504612
Početna Izleti u vreme Sabora Guča 2015 Jednodnevni izlet na Mokru Goru i Mećavnik
Jednodnevni izlet na Mokru Goru i Mećavnik
Sabor trubača - Izleti u vreme sabora

 

Jednodnevni izlet na Mokru Goru i Mećavnik  u vreme održavanja „Sabora trubača“ u Guči. Osetite duh prošloga veka vozeći se vozom “Nostalgija“, obilazak jedinstvenog etno kompleksa „Mećavnik“, uživajte u prirodi i napunite baterije za još jednu burnu noć u Guči.

Polazak iz Guče u 8,00 h.
Uz kraće pauze po potrebi dolazak na Mokru Goru oko 9,30 h .  Deo ove pruge na relaciji od stanice Šargan Vitasi do Mokre Gore, koji predstavlja jedinstveno graditeljsko delo, otrgli smo od zaborava i nadaleko čuvenom Šarganskom "osmicom" ponovo odjekuje klaparanje vagona i veseli žamor turista u vozu "Nostalgija". Od Mokre gore do stanice Šargan Vitasi proći ćete kroz 22 tunela, preko pet mostova, savladati visinsku razliku od 300 metara i sve to na ukupnoj razdaljini od 15.440 metara.Za vreme vaše vožnje imaćete priliku da sa nekog od pet vidikovaca sagledate bogatstvo i lepote prirode ovoga kraja.
Nakon vožnje odlazak u “Drvengrad”, obilazak veličanstvenog kompleksa autentičnih zdanja iz prošlih vekova. Projekcija filma.
Polazak ka Zlatiboru. Ručak u restoranu. Individualno vreme za obilazak i šetnju po obroncima jedne od najlepših planina u Srbiji.
Polazak za Guču u 18,00 h. Dolazak u Guču oko 19,30 h
Cena izleta:

U cenu je uračunato: prevoz turističkim autobusom, vožnja vozom “Nostalgija”, ulaznica u “Drvengrad”, projekcija filma, ručak u restoranu, usluge turističkog vodiča, organizacija.
U cenu nije uračunato: individualni troškovi.