Smeštaj Guča 2018.

- PRIVATNI SMEŠTAJ

- CENOVNIK SMEŠTAJA, ISHRANE, PREVOZA

- KAMP

GOOGLE MAP (GPRS)

Kontakt osoba za kamp:

Kontakt osoba za privatni smeštaj:

Naši partneri

Turistička agencija „A-Superturs ˮ d.o.o. Čačak poseduje licencu Organizatora turističkih putovanja OTP 20/2012.

Imamo 12 gostiju 
Članovi : 3
Sadržaj : 40
Poseta: : 504611
Početna Izleti u vreme Sabora Guča 2015 Jednodnevni izlet u Ovčarsko Kablarsku klisuru
Jednodnevni izlet u Ovčarsko Kablarsku klisuru
Sabor trubača - Izleti u vreme sabora

Posle burno provedene noći u Guči dobro će Vam doći predah i odmor u predivnoj prirodi koja još uvek nije narušena ljudskim faktorom.

Cena izleta:

 

Nalazi se u centralnom delu Srbije, gde je reka Zapadna Morava između planina Ovčar i Kablar usekla klisuru impozantnih razmeraU senkama šuma, na obali reke, na malim zaravnima i priljubljeni uz stene krije se 11 srednjovekovnih manastira, jedinstvenih po mestu u kome se nalaze i vremenu kada su nastali. Na levoj strani Zapadne Morave nalaze se Blagoveštenje, Ilinje, Savinje, Nikolje, Uspenje i Jovanje, a na desnoj Sretenje, Trojica, Preobraženje, Vaznesenje i Vavedenje. U klisuri je smeštena i Ovčar Banja.psle burno provedene noći u Guči dobro će Vam doći predah i odmor u predivnoj prirodi koja još uvek nije narušena ljudskim faktorom.


Program izleta:
Polazak iz Guče u 8,oo h, udobnim turističkim autobusom.
Dolazak u Ovčar Banju oko 8,45 h, obilazak (u pratnji turističkog vodiča ) same varošice, poseta manastirima Preobraženje, Vavedenje, Vaznesenje, Nikolje. Vožnja na splavu kanjonom Zapadne Morave. Ručak u restoranu  “Dom”( jelovnik je  unapred dogovoren po Vašoj želji ), smešten na samoj obali reke. Mogučnost posete Wellness center ili otvorenom bazenu za kupanje sa termalnom vodom.Vreme za individualan provod u trajanju od dva sata.
Pojazak u Guču u 17,00 h. Dolazak u Guču u 17,45.
Cena izleta:
U cenu je uračunato:
-Prevoz turističkim autobusom
-Ulaznica u Nacionalni park
-Ručak u restoranu „Dom“
-Vožnja splavom
-Usluge turističkog vodiča
-Organizacija

Jednodnevni izlet na Mokru Goru i Mećavnik  u vreme održavanja „Sabora trubača“ u Guči. Osetite duh prošloga veka vozeći se vozom “Nostalgija“, obilazak jedinstvenog etno kompleksa „Mećavnik“, uživajte u prirodi i napunite baterije za još jednu burnu noć u Guči.